Akriss Tannhelse

Våre
Tannleger

Lars Sand har jobbet som professor ved Institutt for oral biologi i Oslo. Han er utdannet kjevekirurg, dvs tannlege, lege og spesialistutdanning i oral kirurgi og medisin. Jobbet som kjevekirurg siden 1998. Har lang erfaring med dentoalveolær kirurgi og implantatbehandling med ulike systemer. Lars hjelper oss med implantatinnsetting, trekking av vanskelig visdomstenner, rotspissamputasjoner, vevsprøver(biopsi) og konsultasjoner relatert til slimhinner etc..

 

Iman har sin spesialistutdanning i endodonti fra Det Odontologiske Fakultetet (2001), Universitetet i Oslo. Hun har også doktorgrad i endodonti fra samme sted (2007). Hun er opprinnelig fra Egypt, og ble utdannet som tannlege fra Kairo Universitetet i 1991. Hun er medlem av både NTF og Norsk endodontiforening NEF. Hun har jobbet i Oslo, som både privatpraktiserende endodontist og instruktørtannlege til viderenutdannelse kandidater ved endodonti avdelingen på fakultetet tidligere.
Iman har bodd noen år i Kairo, mens barna var små. Familien er nå tilbake i Norge. Hun jobber nå i privatpraksis i Oslo og på Nesoddtangen.
Iman hjelper oss med rotfyllinger av krevende tenner f.eks jeksler og rotspissamputasjoner.

Er utdannet både som tannpleier og tannlege. Jobbet som tannlege siden 2005. Erfaren og dyktig tannlege. Har implantatkurs og kan gjøre protetikk (krone/bro arbeid) på implantater med refusjon fra Helfo der dette er indisert. Tar seg god tid til sine pasienter.

Utdannet  i Tromsø. Flink med pasienter som sliter med angst for tannbehandling. Singh interesserer seg for pasienter som sliter med periodontitt.  Pasienten er i fokus hos tannlege Singh.